Ik heb een grote passie voor minimale en gebruiksvriendelijke websites

Ik werk zelfstandig, maar in een brede kring van gedreven professionals. Welke stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Met deze professionals kan ik een compleet pakket aanbieden en realiseren. Door het werken op kleine schaal kan ik de
kosten beheersbaar houden, maar de kwaliteiten optimaal benutten.

Iedere website is uniek. Of je nou op zoek bent naar meer aanmeldingen, een grotere omzet of meer bezoekers, ieder doel vraagt om een eigen aanpak. Als de aanpak is afgestemd op het doel creƫer je het beste product.Tijdens het ontwikkelen van een website neem ik de tijd om elke regel code te optimaliseren, want een geoptimaliseerde website werkt sneller, efficiƫnter en scoort beter in zoekmachines.

Al mijn websites worden gevalideerd en getest in verschillende browsers om er zeker van te zijn dat de website er goed uitziet en voor iedere bezoeker goed werkt.

Bezoekers hebben op steeds meer verschillende manieren toegang tot het internet. Zowel op de PC als ook op de tablet en de smartphone moeten websites optimaal te benaderen zijn. Ik maak dit mogelijk!

Ik ben een groot liefhebber van open source software. Open source betekent dat de gebruikte code vrij toegankelijk is en daarom kosteloos te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de kosten ook beheersbaar kunnen blijven.

Heeft u een goed idee? Neem contact met mij op